Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Zakelijke verhuizing

Error: element "inboedel" bestaat niet.

Zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing heeft veel impact op u en uw medewerkers. Onder zakelijke verhuizingen vallen ook school- en zorgverhuizingen, waarbij u ook nog eens rekening moet houden met leerlingen of patiënten. Een zakelijke verhuizing vraagt dan ook om een goede voorbereiding en goede voorlichting voor medewerkers, leerlingen en patiënten.

verhuisofferte aanvragen

Uw zakelijke verhuizing tot in de puntjes geregeld

Bandsma Bultje Top Movers heeft veel ervaring met zakelijke verhuizingen en wij zorgen ervoor dat deze perfect verloopt. U en uw werknemers worden zo min mogelijk van het werk gehouden, zodat u zich vooral kan bezighouden met waar u goed in bent. Dan doen wij waar goed in zijn; verhuizen. Wij werken met efficiënte oplossingen die geld en tijd besparen, zoals handige trapliften en natuurlijk ervaren personeel, dat de kneepjes van het vak goed kent. En zoals wel vaker geldt; een goede voorbereiding is het halve werk.

Checklist

Een zakelijke verhuizing gaat gepaard met veel geregel. Bandsma Bultje is een verhuisbedrijf dat meer kan doen dan alleen het verhuizen an sich. Zo helpen wij u ook graag met het maken van een checklist voor uw verhuizing. Een dergelijke checklist zorgt ervoor dat u minder snel tegen ongewenste verrassingen komt te staan. Voor het gemak hebben wij voor u al een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet:

  1. Begin tijdig met de voorbereidingen (juridische aspecten, kantoorinrichting, draaiboek etc.).
  2. Zorg, kort voor de verhuizing, dat alles tot in de puntjes is geregeld en er geen verrassingen kunnen ontstaan.
  3. Laat u tijdens de verhuizing ontzorgen door onze ervaren verhuizers en coördineer waar nodig.
  4. Neem na de verhuizing voldoende tijd op om alle randzaken (van het doorgeven van de adreswijziging tot de schoonmaak) direct in goede banen te leiden.

Zakelijke verhuizing Top Movers

Erkende Project Verhuizers

Bandsma Bultje Top Movers heeft het EPV-keurmerk en mag zichzelf dus Erkende Project Verhuizers noemen. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Als EPV bedrijf kunnen wij verschillende soorten zakelijke verhuizingen uitvoeren:

Wij helpen bij elke zakelijke verhuizing

Heeft u plannen voor een zakelijke verhuizing? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een stukje advies voor een zorgeloze verhuizing zonder stress. Daarnaast kunnen wij uw verhuizing van het ene naar het andere pand snel uitvoeren, waardoor u geen kostbare dagen verliest. Zo snel mogelijk weer aan het werk op de nieuwe locatie, daar helpen wij u bij.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien