Stel een vraag

Direct contact?

 
Bel gerust op 058-2887485
 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuizingen in Friesland

Bij een verhuizing wilt u dat alles zo gesmeerd mogelijk verloopt. Daarom gaat u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in de regio, dat u kan helpen bij een kwaliteitsverhuizing van uw oude naar uw nieuwe woning in de meest watterrijke provincie van ons land. Bansdma Bultje is aangesloten bij Top Movers én de (branche) organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij verzorgen daarmee de meest uiteenlopende verhuizingen in Friesland, maar ook daar buiten. Van Leeuwarden tot Heerenveen en van Drachten tot Sneek, zelfs internationaal zorgen wij voor verhuizingen van kwaliteit. Dit alles doen wij op een zo'n groen mogelijke manier. Wij zijn namelijk het eerste verhuisbedrijf in Europa dat rijdt op blauwe diesel. 

Friesland verhuizingen Leeuwarden

Particuliere kwaliteitsverhuizingen

Bent u binnenkort van plan te verhuizen en heeft u hier professionele hulp bij nodig? Of u nu een verhuisbedrijf in wilt schakelen voor een complete verhuizing, of slechts voor sjouwhulp, Bandsma Bultje staat voor u klaar. Niet voor niets garanderen wij te allen tijde particuliere kwaliteitsverhuizingen.

Zakelijke kwaliteitsverhuizingen

Ook bij een zakelijke verhuizing is het van belang dat alles snel en soepel verloopt, zodat u zorgeloos en zonder stress kan verhuizen. Wij nemen graag het hele proces uit uw handen, zodat u zich volledig kan focussen op uw bedrijf. Een verhuizing moet uiteraard niet ten koste gaan van de klanten of van de omzet. Daarom denken wij met u mee op elk vlak. Hieronder vindt u een overzicht van de zakelijke verhuizingen die wij aanbieden. 

  • Projectverhuizing
  • Zorgverhuizing
  • Schoolverhuizing
  • Bedrijfsverhuizing

Kwaliteits verhuizingen particulier en zakelijk

Bandsma Bultje, voor zorgeloze Friesland verhuizingen

Heeft u plannen voor een particuliere of zakelijke verhuizing of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met Bandsma Bultje Top Movers. Dat kan direct door ons te bellen: 058-2887485 of ons een mail te sturen: info@bandsmabultje.nl. Bandsma Bultje zorgt voornamelijk voor zorgeloze Friesland verhuizingen, maar doet eigenlijk nog veel meer. Wij bieden een complete service en helpen u dan ook graag met uw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Beoordelingen

"Flexibele kundige organisatie, en ook nog vriendelijk, waar tref je dat nog. Prima prijs/kwaliteitsverhouding."

- De Keukenkamer, Noardbergum


"Echte vakmensen met de unieke eigenschap dat alle verhuizers klantgericht zijn. Duidelijk, heldere communicatie. Hard werken, maar ook in voor een lolletje."

- Provincie Fryslân, Leeuwarden


"Goed georganiseerde en uitgevoerde verhuizing. Alles verliep volgens planning. Er werd goed meegedacht. Prettig dat verhuizers bekend zijn met het MCL."

- MCL (Medisch Centrum Leeuwarden), Leeuwarden

Contact

Locatie Leeuwarden:
Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoon: 058-2887485
Fax: 058-2887682

Klantenvertellen.nl

Verhuisofferte?

verhuisofferte aanvragen

Verhuisbedrijf FrieslandOnbezorgd genieten van uw nieuwe locatie? Geef uw wensen door en Bandsma Bultje regelt de rest!

 

Wij hebben onder andere verhuizingen verricht voor:

Koopmans Koninklijke Meelfabrieken


Medisch Centrum Leeuwarden MCL


Elkien